Home
solar oplader solar charger zonnepanelen zonne energie zonne panel voor buiten, outdoor, portable solar batterij opladers
P

3 panel solar batterij oplader3 Panelen solar oplader voor GSM, MP3, MP4...

Zeer aantrekkelijke oplader, voorzien van 3 zonnepanelen. Laadt uw GSM, MP3, MP4 speler nu nog sneller op. Absorbeert zonlicht via de drie high-tech panelen en slaat energie op in de geïntegreerde lithium batterij.

lees meer:

 


solar oplader milieu vriendelijke producten

Listen to the WORLD!

 

Zonne-energie is schoon, veilig en gratis.
Solar batterij oplader is een draagbare accu die voorzien is van een kleine zonnepaneel waarmee zonne-energie wordt omgezet en opgeslagen. Door hem in de zon te leggen laadt de interne batterij op zodat u altijd voldoende stroom op zak heeft om uw draagbare apparaten opladen. Sommige solar charger / oplader modellen kan ook met de USB AC-adapter ook aan het lichtnet opladen.
Solar opladers zijn heel gemakkelijk in gebruik: het opladen gaat vanzelf wanneer hij in het licht ligt en u sluit hem direct aan op uw mobiele apparaat. Met de meegeleverde stekkertjes heeft u altijd de juiste aansluiting bij de hand.  Ook voor de iPod en iPhone aansluitstekkertjes zijn verkrijgbaar.

Solar opladers worden geleverd in een stevige geschenkverpakking, dus  zeer geschikt als cadeau of relatiegeschenk.