Home

solar oplader milieu vriendelijke producten

Listen to the WORLD!

 

Zonne-energie is schoon, veilig en gratis.
Solar batterij oplader is een draagbare accu die voorzien is van een kleine zonnepaneel waarmee zonne-energie wordt omgezet en opgeslagen. Door hem in de zon te leggen laadt de interne batterij op zodat u altijd voldoende stroom op zak heeft om uw draagbare apparaten opladen. Sommige solar charger / oplader modellen kan ook met de USB AC-adapter ook aan het lichtnet opladen.
Solar opladers zijn heel gemakkelijk in gebruik: het opladen gaat vanzelf wanneer hij in het licht ligt en u sluit hem direct aan op uw mobiele apparaat. Met de meegeleverde stekkertjes heeft u altijd de juiste aansluiting bij de hand.  Ook voor de iPod en iPhone aansluitstekkertjes zijn verkrijgbaar.

Solar opladers worden geleverd in een stevige geschenkverpakking, dus  zeer geschikt als cadeau of relatiegeschenk.

outdoor solar panelen
Outdoor solar panelen
zijn ideaal als u gaat kamperen met tent of caravan. Krachtige solar paneel voor campeersolarpanelen  worden geleverd met een handige inklapbare standaard zodat hij overal neergezet kan worden. Outdoor zonnepaneel is ook te gebruiken als  noodstroomvoorziening of voor allerlei outdoorgebruik. De bijgeleverde accu levert 220V zodat u uw eigen apparatuur aan kan sluiten. Het is ook mogelijk om de accu te gebruiken om bijv. uw auto of boot te starten middels de startkabels of sigarettenaansteker.
 Het zonnepaneel laadt de accu van uw camper, boot of caravan op. De laadregelaar zorgt dat de stroomtoevoer stop gezet wordt wanneer de accu vol is en slaat weer aan als de accu leeg raakt.

 

 


 

12V 55W of 85W Zonne-energie Zonnestroomset voor camping en outdoor activiteiten, geschikt voor caravan, camper

Snelle en eenvoudige montage voor gratis zonne-energie tijdens camping. Zonder veel moeite direct inzetbaar.U hebt tijdens het rijden met uw camper en op uw vakantieadres stroom nodig, maar er is geen stopcontact in de buurt? Met deze zonnestroomset voor caravan/camper beschikt u over stroom voor het laden van de accu, voor de verlichting, radio, tv/sat of het gebruik van kleine tot middelgrote 12V apparaten. 
Het in de set gebruikte polykristallijne zonnepaneel is door de hoge stroom bijzonder geschikt voor solar energie set voor caravan en campershet laden van de accu. Het paneel wordt gekenmerkt door een lichte achtergrond, speciaal gehard zonneglas en een geëloxeerde, torsiestijf aluminium frame. Deze beproefde modulaire opbouw beschermt de zonnecellen tegen vocht, biedt een hoge mate aan UV-stabiliteit en maakt de thermische uitzetting van het paneel mogelijk.
De meegeleverde "PV-paneelhouder" bestaat uit twee aluminium rails en de bijbehorende kunststof plaatjes die op het zonnepaneel worden aangebracht.
De rails kunnen op het camper geplakt, met klinknagels bevestigd of vastgeschroefd worden. De kabeldoorvoeren door het dak worden op het montageoppervlak geplakt en dichten de door te voeren kabels zo af dat er geen vochtigheid kan binnendringen.

Specificaties 55W model:
Vermogen: 55 W 
Nominale spanning : 17,1 V 
Nominale stroom : 3,2 A 
Kortsluitstroom : 3,5 A 
Nullast-spanning:  21,3 V 
Afmeting: (bxhxd) 980 x 450 x 35 mm 
Gewicht  5,5 kg

**************

Specificaties Model 85W:
Vermogen: 85 W 
Nominale spanning : 17,5 V 
Nominale stroom : 4,85 A 
Kortsluitstroom : 5,5 A 
Nullast-spanning:  21,5 V 
Afmeting: (bxhxd) 1477 x 660 x 35 mm 
Gewicht  11,9 kg 

Inhoud:
1x Zonnepaneel PX 85,
1x Laadregelaar SR 8.8 , 8A,
1x set accupoolklemmen, 10 m solarkabel (2 x 2,5 mm²)
1x PV-paneelhouder
1x kabeldoorvoer eenvoudig
1x Sikaflex-lijm.