Home

solar oplader milieu vriendelijke producten

Listen to the WORLD!

 

Zonne-energie is schoon, veilig en gratis.
Solar batterij oplader is een draagbare accu die voorzien is van een kleine zonnepaneel waarmee zonne-energie wordt omgezet en opgeslagen. Door hem in de zon te leggen laadt de interne batterij op zodat u altijd voldoende stroom op zak heeft om uw draagbare apparaten opladen. Sommige solar charger / oplader modellen kan ook met de USB AC-adapter ook aan het lichtnet opladen.
Solar opladers zijn heel gemakkelijk in gebruik: het opladen gaat vanzelf wanneer hij in het licht ligt en u sluit hem direct aan op uw mobiele apparaat. Met de meegeleverde stekkertjes heeft u altijd de juiste aansluiting bij de hand.  Ook voor de iPod en iPhone aansluitstekkertjes zijn verkrijgbaar.

Solar opladers worden geleverd in een stevige geschenkverpakking, dus  zeer geschikt als cadeau of relatiegeschenk.

Solar Rugzakken

rugzak met zonnepanel solar oplader backpacksolar oplader rugzakzonnelader rugzaksolar oplader schoudertas

De solar rugzak- rugtassen dat stroom produceert van zonne-energie om direct, of later te gebruiken voor het opladen van je digitale gadgets. Solar tassen zijn vervaardigd van duurzaam en stevig polyester en heeft inhoud van 10-18 liter.
De backpack is waterproof en UV bestendig.
De schouderband is extra breed en comfortabel en de rug-gedeelte is goed gevoerd voor maximale draagcomfort. Op de schouderband bevind zich een pouch om een mobiele telefoon of iPod op te bergen.

Standaard pluggen die geschikt zijn voor de meest voorkomende mobiele telefoons en universele pluggen waaronder USB worden ook meegeleverd. De Triangel is compact maar ruim, heeft veel vakjes en is geschikt om b.v. als schooltas te gebruiken, of een tas voor een dagje weg. 


Milieuvriendelijke slimcamera tasje met Solar oplader  Deze handige batterij oplader geschikt voor slim digitale cameras, PDA, MP3, MP4, Blackberry, Iphone, samsung Galaxy, LG, HTC etc.   slimcamera tasje met solaroplader iphone blackberry enz
- Zonnepaneel: 5.5V, 180mA
- Batterij capaciteit: 1300 mAh
- Output Volt: 5.5V
- Output Current: 300-600mA
- Oplaadtijd voor de mobiele telefoon: 2 uur
- Oplaadtijd voor de interne batterij met behulp van USB oplaad kabel: 5 uur
- Oplaadtijd voor de interne batterij met behulp van het zonnepaneel: 6-10 uur
- Product afmeting:15,5*10*3.5cm
- Afmeting binnen tasje: ca.14x7cm
- Product gewicht: 180gr (incl. sockets en usbkabel)

           Resellers


Milieuvriendelijke foto's met Solar oplader Cameratassen

Deze handige batterij oplader werkt op zonne-energie en solar tasje wordt veelal gebruikt voor een gsm, digitale camera, PDA, MP3, MP4 en meer digitale producten. Door de hoge efficiente zonnepaneel, kan de batterij overal en wanneer u maar wenst, opgeladen worden. Ideaal voor in- en outdoor activiteiten.

Productspecificatie:

  • Batterij zonnepaneel: 5.5V / 1000mA 
  • Input voltage: DC/5.0V
  • Max. current: 500 mAh
  • Afmeting buiten: 136x93x35mm
  • Afmeting binnen: 110x68x32mm

 

 Bestel          Resellers


Solar Rugzakken

solar rugzak iphone samsung nokia lg blackberry oplader  Deze sportieve Solar rugzak A-solar Nova Backpack is voorzien van een 2,7W zonnepaneel die de uitneembare AL-250 Power Bank 2200mAh li-ion batterij in ca 5 uur zonlicht oplaadt. De meegeleverde oplaadbade batterij Power Bank kunt u ook opladen via USB en netstroom. Met de energie uit deze oplaadbaar batterij - Power Bank kunt u direct de meeste mobiele apparaten opladen zoals een mobiele telefoon, GPS navigatie-systeem, mp3 muziekspeler, mobiele spelcomputer etc., zonder dat u afhankelijk bent van een stopcontact of de juiste adapter. Er wordt een set connectoren voor de meeste mobiele apparaten meegeleverd. Wanneer je de Solar rugzak Nova Backpack opent, is aan de binnenkant een micro-USB kabel te vinden. Dit snoer is afkomstig van het 2.7watt zonnepaneel en levert stroom aan de Power Bank batterij. Wanneer de Power Bank vol is, kan je een iPod Touch ongeveer twee keer opladen. In de praktijk heb je op vakantie dus genoeg aan deze backpack om zowel je telefoon als MP3 speler van stroom te voorzien

De Nova Backpack is gemaakt van gerecycled PET materiaal. Hij is gemakkelijk overal mee naar toe te nemen en biedt met de inhoud van 33 liter zeer veel opbergruimte aan bijvoorbeeld scholieren, studenten, wandelaars, fietsers etc. Inclusief opbergvakken voor multomap of laptop.

- Zonnepaneel: 2.7W
- Capaciteit Power Bank: 2200mAh
- Afmetingen: 50x30x22cm.
- Gewicht: 1330gram
- Output: 5.3V/ 500mAh
- Input: 5V/ 450mAh
- Oplaadtijd mobiele telefoon: 2-3 uur
- Oplaadtijd via zonlicht: 6-8 uur
- Oplaadtijd via USB: 3-4 uur
- Bijgeleverde connectoren: Nokia, LG, Samsung, Mini USB, Micro USB, Sony Ericsson and Female USB output.

 


Solar Fietstassen

Deze sterke 2400mAh Solar oplader fietstas Tour Bag Go is ideaal voor fietsers maar kan ook gebruikt worden als cameratas.  solar fietstas met zonnepaneelTijdens uw fietstocht kunt u uw mobiele apparatuur opladen via zonne-energie. Deze spatwaterdicht solar fietstas is eenvoudig aan uw fietsstuur te bevestigen. De zonnelader fietstas is gemaakt van 51% gerecycled PET materiaal en heeft een verstelbare schouderband waardoor de tas door iedereen comfortabel gedragen kan worden

Specificaties Solaroplader Fietstas AB313
- Zonnepaneel: 2.7W
- Capaciteit Power Bank AL260: 2400mAh
- Output: 5.3V/ 500mAh
- Input: 5V/ 450mAh
- Oplaadtijd mobiele telefoon: 2-3 uur
- Oplaadtijd via zonlicht: 6-8 uur
- Oplaadtijd via USB: 3-4 uur
- Bijgeleverde connectoren: Nokia, LG, Samsung, Mini USB, Micro USB, Sony Ericsson en Female USB uitgang.
- Afmetingen: 20x25x18cm
- Gewicht: 500gram

 


Solar Laptop tassen

De volgende Notebook merken zijn geschikt om opgeladen te worden:

  • De zonnepaneel op de tas genereerd zoveel stroom dat de Voltaic accu volledig opgeladen is na 5 uur in de volle zon.
  • De meegeleverde Voltaic accu levert voldoende stroom om een gemiddeld laptop voledig op te laden. De voltage wordt door de accu automatisch aangepast aan de laptop eisen.
  • Meegeleverd zijn diverse plugjes en adaptors voor vele merken mobiele telefoon en andere kleine apparatuur zoals PSP, GPS, iPod en digitale camera. Ook zijn verschillende plugjes voor laptops bijgeleverd. Goed nieuws voor de Macbook gebruikers onder ons: De MagSafe adapter  voor de MacBooks is ook verkrijgbaar, maar moet appart besteld worden. 
  • USB plug en een 12 volt autoplug worden ook meegeleverd.
  • De tas is waterdicht en wordt vervaardigt van hoogwaardig recycled materiaal gewonnen uit statiegeld plastic flessen. Groener kan niet!  solar notebook oplader zonnepaneel laptoptas

Apple: Alle modellen. Gebruik wel de speciale adapter
Acer: Aspire One
Asus: 13”-15” modellen, met uitzondering van de EEE modellen
Dell: Inspiron, XPS, Latitude. Niet de Mini.
Fujistu: U en P Series
Gateway: UC, T, M, en MD series.
HP: Mini, Touch Smart, Pavilion DV2 and DV3
Lenovo: Thinkpad X en T series
Sony:  TT en TZ series. Niet de SR series.
Panasonic: Toughbook

* Niet meer leverbaar